HEROES

04. 12. 2017 | Aktuality

Divadelné predstavenie v anglickom jazyku.

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, či ste hrdinom? Alebo ste už v detstve snívali o tom, že sa hrdinom stanete  a budete zachraňovať celý svet? Kto je vlastne skutočným hrdinom v dnešnom svete?

Je to Spiderman, ktorý behá po uliciach a je hitom každého časopisu? Alebo to je Superman, ktorý už v samotnom názve má, že je „Super“? Práve to, kto je skutočným hrdinom, nám chceli skvelí herci z divadla v Martine svojim predstavením poodhaliť. Mali sme si uvedomiť, že aj my sme hrdinami, aj keď to nevieme.

V tomto zimnom období možno niekomu pomôžeme vstať  zo zeme, keď sa pošmykne na ľade. To je svojím spôsobom tiež hrdinstvo. Nebudeme sa naňho len pozerať a smiať sa, ale pomôžeme a ukážeme, čo skvelé v nás skutočne je.

Predstavenie bolo veľmi pekné. Celých 60 minút sme počúvali angličtinu (keďže 90% slova  bolo v anglickom jazyku), čím sme si upevnili rôzne spojenia a oprášili slovnú zásobu.

Toto vystúpenie  so sebou nieslo veľmi pekné  posolstvo, a my sme odchádzali s myšlienkou, ako sa s týmto odkazom vysporiadať a zahrnúť ho do svojho života.

Som presvedčená, že si podobný zážitok z kultúrneho predstavenia odniesli aj moji spolužiaci, a už teraz sa budeme tešiť na ďalšie nové vystúpenia týchto skvelých hercov, ktorí to hrali naozaj úžasne.

Júlia Dedinská

(žiačka III.AO triedy)

najnovšie články