Mladý tvorca 2015

02. 05. 2015 | Aktuality

V dňoch 28.-30.4.2015 sa žiaci našej školy Matúš Bystričan, Jozef Medvecký a Marcel Kavalier spolu s Ing. Medveckým zúčastnili výstavy Mladý tvorca 2015 v Nitre, ktorú usporiadalo Ministerstvo hospodárstva. Záštitu nad výstavou prevzal predseda vlády Róbert Fico, ktorý výstavu aj slávnostne otváral. Matúš Bystričan vystavoval svoju prácu CNC frézka a Jozef Medvecký prácu Buggy 125p.

Účasť bola viac než úspešná. V konkurencii 132 škôl z celého Slovenska v súťaži Top výrobok hodnotiaca komisia ako najlepšiu prácu v kategórii Strojárstvo vybrala práve prácu Matúša Bystričana, ktorý si na slávnostnom vyhodnotení súťaže z rúk vedúceho sekcie priemyslu a obchodu Ing. Turčeka prevzal toto ocenenie.

Zároveň Ing. Medvecký z rúk vedúcej Odboru školstva a športu ŽSK  Ing. Dany Mažgútovej, PhD. prevzal cenu predsedu Žilinského samosprávneho kraja za najlepšiu expozíciu zo škôl v pôsobnosti tohto vyššieho územného celku.

Ďakujeme všetkým za reprezentáciu školy a veríme, že tieto úspechy budú motiváciou pre ostatných žiakov, aby ich nasledovali.

najnovšie články